M-Gin – Inspired by Nature

Een fantastische Kempense gin recht van en uit het domein Heihuyzen. Christophe Lenaerts, liefhebber van alles wat lekkers is, heeft in 2020 een eerste gin op de markt gebracht voor zijn boten bedrijf in Knokke: de Knokke Boat Seagarden gin. Na een overweldigend succes, besloot Christophe in 2022 om met iets nieuws te beginnen. En dat is de mastentoppen jenever geworden. Daar jenever vooral in de koude gure wintermaanden gedronken wordt, wilde hij ook iets voor de mooiere periode van het jaar. Een lekkere, florale, geparfumeerde gin met toetsen van zijn geliefkoosde domein Heihuyzen.

Typische Kempense smaken en geuren met subtiele hints van dennenappel, gagel, bramen en nog zoveel meer. Puur natuur in een fles.

Inhoud: 43%, 70cl
Ook verkrijgbaar in 5cl

Nu verkrijgbaar. Je kan bestellen via onze webshop. Meer informatie? Stuur ons een mailtje of hou deze pagina of onze sociale media in het oog.

U moet minstens 18 jaar oud zijn om alcohol te kopen. De jenever wordt geproduceerd en verkocht door Christophe Lenaerts, met BTW nummer BE0686526804.