2 nieuwe signature gin’s door Christophe Lenaerts voor Heihuyzen en Knokke Boat

Christophe Lenaerts liet zich inspireren door zijn passies: de natuur en de zee, om 2 nieuwe fantastische signature gin’s te ontwikkelen en op de markt te brengen. Na het succes van de mastentoppen jenever hopen we dat ook onze 2 nieuwe gin’s: de C-gin, Inspired by the Sea, en de M-gin, Inspired by Nature, het zelfde succes gaan kennen.

Vanaf vandaag zijn ze te koop via de webshop van het domein Heihuyzen. Zeer binnenkort zullen ze ook in verschillende winkels te vinden zijn. Ook een aantal restaurants hebben al bestellingen geplaatst en dus zal je de gin’s ook kunnen degusteren in een aantal horeca zaken in gans België.

De 2 gin’s zijn in flessen van 5cl en 70cl te koop.

C Gin – Inspired by the Sea

De C-Gin brengt de herinneringen van zon, zee en gezelligheid met familie of vrienden van het strand naar huis. Je waant je in de duinen, op de grens tussen de zilte zeewind en de grasgroene polderlandschappen. De pittige smaak van duindoornbessen wordt geflankeerd door heerlijke oeverkruiden. Christophe Lenaerts, eigenaar van Knokke Boat, heeft deze gin ontwikkeld met de inspiratie van zijn tochten op zee en in de duinen.

Ideale GIN om thuis te drinken als mooie herinnering van de zeehonden ontdekkingstocht van Knokke Boat of als gift voor familie en vrienden. De gin heeft 38° alcohol.

M Gin – Inspired by Nature

Een fantastische Kempense gin recht van en uit het domein Heihuyzen. Christophe Lenaerts, liefhebber van alles wat lekkers is, heeft in 2020 een eerste gin op de markt gebracht voor zijn boten bedrijf in Knokke: de Knokke Boat Seagarden gin. Na een overweldigend succes, besloot Christophe in 2022 om met iets nieuws te beginnen. En dat is de mastentoppen jenever geworden. Daar jenever vooral in de koude gure wintermaanden gedronken wordt, wilde hij ook iets voor de mooiere periode van het jaar. Een lekkere, florale, geparfumeerde gin met toetsen van zijn geliefkoosde domein Heihuyzen.

Typische Kempense smaken en geuren met subtiele hints van dennenappel, gagel, bramen en nog zoveel meer. Puur natuur in een fles.  De gin heeft 43° alcohol.