Domein Heihuyzen doet mee aan Liever lokaal

SHOP & WIN | Eindejaarsactie Liever Lokaal

Schrijf de data 9 december 2023 tot 15 januari 2024 alvast in je agenda en geniet van een feestelijk eindejaar vol lokale verrassingen. Doe mee met 40 lokale besturen en 1400 deelnemende handelaren en maak van jouw eindejaarsaankopen een ware lokale beleving.

Doe mee en maak kans!

Van 9 december 2023 tot 14 januari 2024 heeft de provincie Antwerpen samen met de deelnemende gemeentes een geweldige eindejaarsactie voor jou in petto. We willen jou als consument aanmoedigen om lokaal te kopen en onze geliefde lokale handelaars te steunen.

Hoe doen we dat?

Door jou de kans te geven om fantastische prijzen te winnen bij jouw deelnemende lokale handelaar tijdens je eindejaarsinkopen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de provincie Antwerpen zelfs een spectaculaire hoofdprijs: we geven 3 splinternieuwe NORTA e-bikes ter waarde van 2 599€

Wat moet jij doen?

Scan simpelweg de QR-code bij jouw lokale handelaar en je kan meteen deelnemen. Zo eenvoudig is het! Hoe vaker je lokaal winkelt en de QR-codes scant, hoe groter jouw kans op het winnen van prijzen.

Download hier de wedstrijdapp.

Met Liever Lokaal willen we de verbondenheid in onze gemeenschappen versterken en laten zien dat lokale winkels de ruggengraat vormen van onze samenleving. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze blijven floreren en bijdragen aan de unieke charme van onze steden en dorpen.

Dus waar wacht je nog op?

Trek eropuit, ontdek de prachtige lokale winkels bij jou in de buurt en maak kans op geweldige prijzen. Vergeet niet: ‘Liever Lokaal’ is meer dan een actie, het is een statement van solidariteit en steun aan onze lokale gemeenschappen.