M-Rum met smaak van dennenappel

Na het succesverhaal van de mastentoppen jenever en de verschillende gin’s heeft Christophe Lenaerts nu een lekkere, donkere, rum uitgebracht met uiteraard terug de smaken van de Kempense mastentoppen.

Een lekkere, donkere rum, kan bij vele mensen smaken. Zeker als het wat kouder is, avonds bij de openhaard met een boek of met vrienden na het eten. De rum is zijdezacht met een eerste smaak van een donkere eiland rum, om nadien de smaken van de dennenappelen terug te vinden. De rum heeft 1 jaar op Libournais vaten gerijpt, gekend van de Saint-Emilion, Fronsac en Pomerol wijnen.

Een leuk cadeau om aan vrienden te schenken, of om zelf in de kast te zetten om te drinken bij leuke gelegenheden. Dit is een uniek product gemaakt met natuurlijke ingrediënten. De smaak verandert tussen elke batch die gemaakt wordt.

Er zijn maar 400 genummerde flessen geproduceerd, dus als u liefhebber bent moet u zich wel haasten om te bestellen. We sturen de flessen veilig op of u kan ze op het domein halen of in een aantal leuke winkels aanschaffen, zoals bvb het Chocoladehuisje in Oostmalle of Bar-Olo in Westmalle.