Private stichting Heihuyzen steunt Happycurien

De private stichting Heihuyzen heeft in haar doelen de ondersteuning van onder andere goede doelen. Naast Make-a-Wish, waar Christophe Lenaerts ambassadeur van is, alsook les Avions de Sébastien, kijken we naar zaken die ons nauw aan het hart liggen. Happycurien is daar de laatste nieuwe bij.

Happycurien is zowel een sociaal-cultureel als een culinair project, volledig inclusief, ontwikkeld door een vrolijke groep levensgenieters die in Brussel een plek wilden creëren gewijd aan de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking.

Happycurien stelt hen in staat zich volledig te integreren in de actieve samenleving door middel van een baan, vrijetijdsbesteding en een inclusieve woonplek. Maar al te vaak voldoen deze mensen niet aan de verwachtingen van de Belgische arbeidsmarkt. Dit ondanks het feit dat velen van hen een zekere mate van autonomie hebben, een verlangen naar activiteiten, een verlangen naar een status die de moeite waard is, en een zodanig potentieel hebben dat ze zich niet volledig kunnen ontwikkelen in een gespecialiseerd dagcentrum.

Happycurien is DE INCLUSIEVE ontmoetingsplaats bij uitstek! Kinderen, volwassenen, gehandicapt of niet, iedereen is welkom en wordt met vreugde, warmte en vriendelijkheid ontvangen. De aangeboden activiteiten zijn ALLES inclusief.

Het project Happycurien combineert verschillende componenten om het leven in Brussel te verlevendigen.

Op maandag 20 maart was er een gala diner ten voordele van de VZW. Heihuyzen heeft de C-Gin – inspired by the Sea voorzien om als shot te dienen bij één van de gerechten. 150 mensen hebben mogen genieten van onze lekkere gin. 2 bedrijven van Christophe Lenaerts halen ook deel aan het gala diner. Telemak, een audio-visueel bedrijf gevestigd in Zaventem, heeft gratis de audio-visuele captatie voorzien voor een after movie. En Knokke Boat, een boten bedrijf in Cadzand en Zeebrugge, heeft 20 bonnen geschonken voor een gratis tochtje op zee. Deze zijn tijdens een tombola verloot aan de gelukkige aanwezigen.