Hanne Koenders, nieuwe werkkracht op het domein

Hanne Koenders, 34 jaar, is sinds begin december op het domein gestart om te helpen bij de land- en bosbouw activiteiten, het onderhoud van het domein en het park van het kasteel.

Hanne woont nu ook in de concierge woning op het domein naast het kasteel. Veel korter bij je werk kan je moeilijk wonen. Een win-win voor iedereen: minder autos op de baan en dus minder vervuiling en CO2, beter voor het klimaat, geen files, geen parking problemen en je kan naar huis gaan wanneer je wil.

Hanne heeft stage gelopen bij onder andere de brouwerij van de Abdij van Westmalle. Hij heeft enkele jaren gewerkt als arbeider in onderhoud en aanplanting bij Tuinarchitectuur en boomkwekerij Artuin te Lille en Tuinarchitectuur Mariman te Rijkevorsel. Zijn laatste job was als voltijdse arbeider in groen onderhoud en aanplanting op kasteeldomein Kattenhof te ’s Gravenwezel. Ervaring zat dus om in één van de mooiste domeinen van de Kempen, en ver daarbuiten, te werken.

Je zal Hanne kunnen tegenkomen op en rond Heihuyzen. Wens je hem te bereiken kan via mail hanne.koenders@heihuyzen.be of via telefoon op 03 300 10 08